Portomarin-Arzua 1 augustus
Een mooie dag morgen! -
01 Augustus 2016 - 19:15
Jan Akerboom:
Beste Ernst en Wilma,
Morgen de finish, geweldig!
........ En het zal zeker even wennen zijn na morgen geen etappe meer..... Of misschien toch met de fiets weer terug?
Wordt vast een bijzondere dag morgen. Geniet ervan. -
01 Augustus 2016 - 19:27
Els Van Der Vlist:
Lieve Ernst en Wilma,
Zo dicht bij Santiago! Geweldig.
Tijdens de dienst gisteren zijn jullie genoemd in de voorbeden. Wij leven allemaal met jullie mee.
Hartelijke groet van Els en Hans -
01 Augustus 2016 - 19:42
Marieke En Ruud:
Morgen de grote dag, geniet er van! We denken elke dag aan jullie, maar morgen toch heel bijzonder, en velen met ons.
01 Augustus 2016 - 19:44
Marianne Koot:
Lieve Wilma en Ernst,
Morgen de eindbestemming bereiken. .. ik kan me voorstellen dat het een beetje een dubbel gevoel geeft! Al die jaren dat jullie naar deze reis hebben uitgekeken. ..Al die weken die jullie hebben gefietst met dit doel... Maar eigenlijk was de reis het doel. ..en nu dan de laatste etappe.
Geniet van het fietsen morgen en van jullie aankomst in Santiago, we denken aan jullie.
Liefs van Leo en Marianne
01 Augustus 2016 - 19:54
Joop En Thea :
Geniet morgen van jullie laatste dag, finish. bereikt, wat fantastisch. -
01 Augustus 2016 - 20:20
Erna Van Hove:
Een geweldige dag gewenst morgen. Einde reis. Hoewel: je moet nog terug ook. Maar het is wel de reis van je leven
Fijn dat we mochten meegenieten
Liefs, Wim en Erna -
02 Augustus 2016 - 09:30
Leonie Van Der Geest :
Hoi Ernst en Wilma,
Succes met jullie laatste rit vandaag! Geniet er extra van en een goede aankomst gewenst!
Groetjes, Leonie -
02 Augustus 2016 - 11:53
Jantine:
Hoi Wilma en Ernst,
Wat moet dit bijzonder zijn... Wij denken aan jullie. Goede reis en behouden aankomst!
Liefs,
Bas en Jantine