Aubetrre-sur-Dronne-St. Emilion
Blijf op de hoogte en volg Ernst en Wilma
11 Juli 2016 | Frankrijk, Aubeterre-sur-Dronne
11 Juli 2016 - 21:08
Roelien En Henk:
Wat gaan jullie ontzettend snel! Het is natuurlijk wel allemaal volgens schema, maar toch, jullie maken heel wat kilometers. Indrukwekkend, leuke ontmoetingen, mooie landschappen en verhalen. Een goed vervolg en geniet ervan, wij lezen mee :-)
Groeten,
Roelien en Henk -
12 Juli 2016 - 00:13
Annemiek:
Echt leuk om jullie verslag te lezen. Zo fietsen we toch een beetje met jullie mee.
Zie het al helemaal voor me, iedere keer op zoek naar een mooie stempel. Das al een avontuur op zich.
Nog veel plezier en blijf zo leuk schrijven voor ons
Groet Annemiek -
12 Juli 2016 - 07:44
Janneke En Sophie:
Ha Ernst en Wilma,
Na onze nachtdienst (mis je niet zeker) lezen we nog even gezellig jullie reisverslagen. Wat gaan jullie ongelofelijk snel. Mooi om alle verhalen te lezen. Neem de tijd om ervan te genieten en vergeet niet om je heen te kijken.. Moeilijk voor te stellen dat ik a.s. vrijdagnacht in een keer richting de Pyreneeen ga rijden en jullie dat helemaal hebben gefietst. Misschien kom ik jullie nog ergens tegen. Fijne en goede weken nog!
Groetjes Sophie en Janneke -
12 Juli 2016 - 08:47
Ellis Ezinga:
Ha Ernst en Wilma,
Ik geniet van jullie reisverslagen, en rijd in gedachten met jullie mee (de schaduw aan je rechterhand, waarmee ik niet wil suggereren dat ik de Eeuwige zelf ben)
Groetjes, en à Dieu!
Ellis -
12 Juli 2016 - 11:18
Gwenn:
Ha Wilma en Ernst, jullie zijn zeker al ver. Ik kijk iedere avond (voor het slapen gaan) even op de kaart waar jullie zijn. Echt leuk om jullie zo te volgen.
Gisteravond hebben we zelfs Santiago de Compostella even in beeld gezien op tv. In een programma waarin ze een groep vakantiegangers met caravan volgen. Ik wist dat ze in het programma van gisteravond Sanitago d C. aan zouden doen. We zagen de plaats, de kathedraal, het plein en veel huilende mensen (van blijdschap dat ze het eindpunt gehaald hadden).
Ook werden een paar bedevaartgangers (fietsend en lopend) bij aankomst geïnterviewd.
In de caravangroep was ook een echtpaar dat het pad gelopen had. Heel leuk!!. Ze lieten ook het grote beeld zien dat de weg wijst naar Compostella. Daar komen jullie dus ook langs.
Wat jammer dat jullie geen wijn mee kunnen nemen! Maar jullie drinken toch wel een glaasje aan het eind van de dag?
Hartelijke groeten van Bert,
Liefs van mij,
Gwenn -
12 Juli 2016 - 14:17
Jantine:
Hoi Wilma en Ernst,
Mooi om zo mee te kunnen rijden met jullie. En ach ja, een klimmetje van 7%, moet kunnen natuurlijk, als je inmiddels zo'n doorgewinterde fietser bent. Bij mij hangt mijn tong op mijn schoenen als ik er alleen al aan denk...
Ook al is het niet echt mogelijk een flesje wijn mee te nemen, ik neem aan dat jullie jezelf af en toe wel even belonen en verwennen met een glaasje van dat verrukkelijke vocht...
Wat maken jullie toch leuke, hartverwarmende en mooie ervaringen mee.
Succes met de tocht, we duwen jullie in gedachten de bergen over en volgens mij doen heel veel mensen dat. Moeten jullie het uiteindelijk nog zelf doen, maar de support vanaf 'het achterland' is er.
Liefs,
Bas en Jantine
12 Juli 2016 - 16:56
Tineke:
Hoi Wilma en Ernst,
wat hebben jullie al een eind gefietst, ik kan het jullie niet nadoen ik draag geen petje maar ik gedachten neem ik hem voor jullie af, wat een kanjers. Iedere dag even kijken waar jullie zijn.
Groeten tineke