Gencay-Angouleme 8 juli
Blijf op de hoogte en volg Ernst en Wilma
08 Juli 2016 | Frankrijk, Angoulême
We komen trouwens langzamerhand wel in een soort tijdloos bestaan. Je leeft van dag tot dag. Tijd krijgt een andere invulling. Fascinerend om deze verandering te ervaren. Er ontstaat zelfs een beetje een sfeer van onthechting. Mede door de dynamiek van deze tocht.
Zondag heeft Leiden Zuidwest, dachten wij, een doopdienst. Heb het goed met elkaar en hartelijke groeten.
Morgen een rustdag. Ook lekker, wasje doen, boodschappen doen en stempel halen in de Kathedraal.
08 Juli 2016 - 22:05
Marjo Akerboom:
Vele wegen leiden naar Rome, dus ook naar Santiago de Compostela. Het valt me op, dat jullie regelmatig "oude bekenden" tegenkomen. Blijkbaar fietsen jullie dan niet dezelfde route. Jullie hebben allemaal hetzelfde doel, dat zal wel een gevoel van "verbroedering" geven, lijkt mij. Het wordt waarschijnlijk ook zwaarder door de warmte en de klimmetjes. Geniet daarom maar extra van jullie vrije dag morgen.
Veel succes met de volgende etappe.
Groetjes uit Leiden
Jan en Marjo -
09 Juli 2016 - 11:55
Dick:
Zo, jullie zijn al een flink eind Frankrijk in zeg! Ik zie jullie nog zo 24 juni de Saffierstraat uitfietsen! En nu al op de hoogte van zeg maar Clermont-Ferrand en Lyon!
Het is een lange en intensieve voorbereiding geweest. Het is dan ook erg leuk om te zien dat jullie zo genieten!
Groetjes, Dick