Cadillac-Moustey 13 juli
Blijf op de hoogte en volg Ernst en Wilma
13 Juli 2016 | Frankrijk, Moustey
Iedere dag is het weer spannend hoe het volgende overnachtingsadres is. Altijd weer anders, maar tot nu toe goed. Het was een goede dag.
13 Juli 2016 - 20:04
Marjo Akerboom:
Hoi Ernst en Wilma,
Sorry, ik dacht dat jullie er al bijna waren. Ik heb verkeerd op de kaart gekeken. Stom van mij. Maar jullie moeten dus nog 1000 km. fietsen. Jullie zijn kanjers, dus dat gaat wel goed. Maakt het eigenlijk nog uit hoeveel stempels jullie krijgen? Dat de waterstand in 1770 ook al zo hoog kon zijn, verbaast me. De zomers worden tegenwoordig alleen maar natter. Maar ik hoop dat jullie goed weer hebben. Gelukkig zijn de slaapplaatsen dus goed.
Veel succes,
Groeten Jan en Marjo -
13 Juli 2016 - 20:12
Els Van Der Vlist:
Hoi Ernst en Wilma,
Gisteren bekeek ik "We zijn er bijna" (met de caravans) en zij kwamen langs Santiago de Compostella. Onze gedachten gingen extra naar jullie uit. We zagen mensen huilend van blijdschap aankomen op de fiets of lopend en iedereen omhelsde elkaar. We werden er ontroerd van en zagen voor ons hoe jullie straks aankomen!
Buon Camino! Els en Hans -
13 Juli 2016 - 21:17
Marianne Koot:
Hoi Ernst Wilma, wat zijn jullie al een eind.... maar wat hebben jullie nog een afstand af te leggen! Petje af voor jullie hoor. Ik kan me voorstellen dat elke dag indrukwekkend is. Fantastisch hoor, geniet er van.
Groetjes van Leo en Marianne -
13 Juli 2016 - 21:28
Anneke:
Nog van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter. Wat zijn jullie al ver en wat zijn jullie trouw in het schrijven van het reisverslag! Goede reis! -
13 Juli 2016 - 21:51
Erna Van Hove:
Nog 1000 kilometer. Wat een eind nog. Maar wat zien jullie veel zeg. Geniet van alle mooie dingen.
Veel liefs.
Wim en Erna